Voorzieningen

De accomodatie is voorzien van een grote woonkeuken met vaatwasser, magnetron, 6 pits kookplaat met grote oven, wasmachine, 2 koelkasten w.v. 1 koel/vriescombinatie, TV, DvD speler en audioapparatuur. De huiskamer is aaneengesloten aan de keuken met 2 grote eettafels,  16 zitplaatsen en 3 kinderstoelen verder voor de kinderen is er een box, loopstoeltje en kinderspeelhoek. De slaapgelegenheid is voorzien van raamhorren en bestaat uit 4 tweepersoons kamers met 2 babyledikantjes en 1 grote meerpersoons slaapkamer.  Er zijn 3 toiletten, 2 douches en 1 ligbad.

Achter het huis zijn 2 grote overdekte terrassen voorzien van een grote gasbarbecue met uitkijk op het bos, er is een groot speelveld voor de kinderen om te voetballen, volleyballen en basketballen. Verder een schommel en glijbaan, trampoline met veiligheidsnet en een grote zandbak, skelter, kindertraktor, fietsjes, step enz.

Voor de koudere avonden kunt u gebruik maken van terrasverwarming of een gezellige vuurkorf op het veld.  U geniet van volledige privacy.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Laat uw gewenste boekingsdatum en gegevens om de beschikbaarheid te checken. Wij zullen u dan tevends een vrijblijvende prijsopgave doen toekomen.